Over Food idee

Op mijn blog vind je gezonde recepten waar je weinig tijd en ingrediënten voor nodig hebt.

Even voorstellen

Ik ben Suzie, 27 jaar en woon in Haarlem. Bijna 5 jaar geleden ben ik begonnen om mijn passie voor eten en bijbehorende recepten te delen op food-idee.nl. Ik vind het leuk om andere te inspireren op een makkelijke manier gezond te eten. Zelf probeer ik te eten volgens de 20/80 regel. Ik eet 80% van de tijd gezond: veel groenten, fruit en weinig suiker, zout en vlees. Het overige deel geniet ik van donuts, brownies of een glas wijn.

Meer over mij…

  1. Ik lunch graag met een Indiase soep, healthy pancakes of een salade met avocado
  2. Ik word blij van Zumba
  3. Mijn guilty pleasure is een hamburger, liefst met veel ui en mayonaise!
  4. Ik draag graag streepjes
  5. Mijn favoriete kookboek is van Ottolenghi
  6. Ik hou niet van peterselie
  7. Ik eet bijna elke dag een banaan
  8. Naast mijn blog, werk ik als Brand Manager bij Be So Happy

Liefs,

Suzie

Geef een reactie