Proefjes Recepten Uncategorized

Dit zijn jullie 10 favorieten recepten!

Food-idee-1jaar

Food idee bestaat 1 jaar 🙂 Dit zijn jullie 10 favorieten recepten!

Onwijs bedankt aan alle volgers. Ik ben trots dat er maandelijks duizenden bezoekers een kijkje komen nemen op mijn website en recepten uitproberen. Ik hoop ook het komende jaar weer lekkere en gezonde recepten met jullie te delen.

Dit zijn jullie 10 favorieten recepten!

Op dit moment staan er meer dan 120 recepten op food-idee.nl.

Dit zijn jullie 10 favorieten recepten!

  1. Havermoutkoekjes zonder suiker
  2. Havermout pannenkoeken met banaan en amandelmeel
  3. Makkelijke appel kaneel cake
  4. Indiase pompoensoep
  5. Chocolade kokosballetjes
  6. Havermout smoothie met kiwi
  7. Smoothie met kaki fruit
  8. Havermout koeken met noten en gedroogd fruit
  9. Witlofsalade met honing mosterd dressing
  10. Appel frambozen crumble met amandelmeel

Opvallend is dat er veel gerechten tussen zitten met havermout. Het komende jaar zal ik proberen dit regelmatig in mijn gerechten te verwerken en recepten online te zetten met havermout. Heb jij een lekker recept of een andere tip? Stuur dan gerust een mailtje!

Nogmaals bedankt voor alle leuke reacties, liken van mijn blogs en het bezoeken van mijn website.

Liefs,

Suzie

Geef een reactie