Glutenvrij Lactose vrij Ontbijt Recepten Smoothies & meer

Mango banaan smoothie met goji bessen

mango banaan smoothie met goji bessen

Mango banaan smoothie met goji bessen is één van mijn favoriet! Ik neem deze smoothie graag voordat ik ga sporten.

mango banaan smoothie met goji bessen
mango banaan smoothie met goji bessen

Smoothie met banaan

Ik eet eigenlijk elke dag wel iets met banaan. Bananen hebben veel goede voedingstoffen en leveren energie. Als ik in de ochtend ga sporten, eet ik liever geen brood. Alleen een banaan is net te weinig. Om die reden maak ik graag smoothies. Deze mango banaan smoothie met goji bessen is zeker één van mijn favoriet! Al ben ik ook gek op een smoothie van goji bessen en zomerfruit of een smoothie met kaki.

Ingrediënten (1 glas)

  • 1 banaan
  • Een halve mango of mango stukjes uit het vriesvak
  • Een eetlepel Goji bessen
  • Water

Uit de keuken

  • Staafmixer/blender

Aan de slag

Mix de banaan, een halve mango, een lepel goji bessen en een kwart glas water in de blender. Na een halve minuut in de blender kun je genieten van mango banaan smoothie met Goji bessen!

2 thoughts on “Mango banaan smoothie met goji bessen”

Geef een reactie