Hoofdgerecht Lactose vrij Recepten Soep

Visstick wraps

Visstick wraps

Visstick wraps: maak het zo makkelijk als je zelf wilt. Dit gerecht staat binnen 10-15 minuten op tafel en is om te smullen!

Vroeger was ik al gek op vissticks! Nu in een andere vorm: vissticks wraps!

Vissticks had ik al in geen tijden gegeten. In mijn gedachten is iets voor kinderen. Als klein meisje kreeg ik vissticks als de grote mensen vis aten. Mijn vriend wilde graag weer een keer vissticks eten, dus ik bedacht er iets creatiefs mee.

Dit gerecht is super makkelijk, want je kunt natuurlijk ook alleen rauwe groenten gebruiken. Bijvoorbeeld: sla, tomaat en komkommer. Dan hoef je alleen de vissticks te bakken en staat je maaltje binnen 10-15 minuten op tafel!

Visstick wraps
Visstick wraps

Dit gerecht is makkelijk en heel lekker! Ik vind deze visstick wraps lekker met ravigotesaus of chilisaus!

Ingrediënten (2 personen – 4 wraps)

  • 4 wraps
  • 8 vissticks
  • paprika
  • 1 ui
  • 100 gram spinazie
  • Optioneel: ravigotesaus of chilisaus

Aan de slag.

Snij de ui en de paprika in kleine stukjes. Fruit als eerste de ui. Als de ui gefruit is, kun je ook de paprika bakken. Bak in een andere pan de vissticks. Je kunt de wraps even in de magnetron of oven doen. Als je de magnetron gebruikt, kun je ongeveer 20 seconden aanhouden. Gebruik je oven, doe je wraps dan een aantal minuten in de oven. Beleg de wraps met een spinazie, twee vissticks in stukjes gesneden en de gebakken groenten.

Als sausje vind ik ravigotesaus heel lekker! Chilisaus is ook een smakelijk combinatie.

Nog meer zin in wraps? Probeer ook:

Geef een reactie